Gratis advies voor uw gordijnen

Gordijnen op maat

House & Home gordijnen op maat

Gordijn collectie

House&Home heeft een zeer uitgereide collectie gordijnstoffen. Als specialist leveren wij gordijnen afgestemd op uw woonbeleving. Omdat gordijnen een belangrijk onderdeel van uw interieur vormen geven wij vrijblijvend advies aan huis. Uiteraard bespreken we uw wensen en voorkeuren zodat het voor u en ons makkelijker is om het juiste gordijn te vinden en te confectioneren. Om u alle zorgen uit handen te nemen meten we de maten en plaatsen de rail- of roede systemen.

In onze showroom ziet u diverse confectie methoden, waaronder golf- of waveplooi en diverse andere typen plooiing. Een mooi gordijn verdient een bijpassende rail of roede garnituur. In onze showroom laten wij u graag de diverse mogelijkheden zien.

Gordijnen reduceren de akoestiek

Gordijnen zijn heel sfeerbepalend in huis, en deze sfeermaker heeft nog een andere belangrijke toegevoegde waarde, namelijk het dempen van de akoestiek in uw huis. Het is een feit dat we steeds meer harde materialen in onze huizen verwerken, waardoor geluid als zeer overheersend en zelfs als zeer hinderlijk kan worden ervaren. Gordijnen kunnen bijdragen aan een prettige akoestiek in huis.

House&Home heeft ook transparante stoffen die zo zijn ontwikkeld dat ze het geluid beter kunnen dempen als een ander "gewoon" type inbetween.

Kortom, reden genoeg om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom. Wij zullen u graag informeren over alle mogelijkheden.

Het perfecte gordijn

Het perfecte gordijn?

House & Home heeft het perfecte gordijn voor iedere toepassing en woonstijl. Als u op zoekt bent naar brandwererende of akoestische gordijnstoffen dan hebben wij hierin een ruime keus. Maar ook vindt u bij House & Home een uitgebreide collectie natuurlijke stoffen van linnen, katoen, wol, bamboe of zijde. Wij werken met de merken de Ploeg, Kendix, DOT, Christiaan Fischbacher, Artelux, Loft79, Couture en Nia Nordiska.

Graag komen we vrijblijvend bij u langs om u zo optimaal mogelijk te adviseren, nadien wordt alles perfect geinstalleerd.

Trends

De nieuwste trends op het het gebied van gordijnen wil ik hier graag met u delen. Digitale printtechnieken op gordijn stoffen maken het mogelijk om op verschillende unidoeken fantastische patronen te printen. Door deze nieuwe techniek zijn we in staat om hele bijzondere gordijnstoffen te maken.

De Ploeg heeft in haar nieuwste Inbetween gordijn Sea, plastic afval uit de zee verwerkt. Dit plastic afval is verwerkt tot hoogwaardige garens en toegevoegd aan het garenspin proces. Sea is een natuurlijk aandoende kamerhoge stof, leverbaar in 10 kleuren.

Contact

Meer weten over onze collectie Shutters?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak in onze showroom.