Gratis advies voor uw Shutters

Shutters

House & Home is de Jasno dealer voor Breda en omstreken

Shutter collectie

De Shutter collectie biedt heel veel mogelijkheden voor een sfeervolle aankleding van de ramen. Naast vier verschillende lamelmaten kunt uook kiezen voor veschillende bedieningsvormen en kleuren.

Graag laten wij u alle mogelijkheden zien. Dat kan bij u thuis of bij ons in de showroom.

Shutters in een erker

Shutters zijn bij uitstek geschikt voor in een erker. Shutters zijn niet alleen heel sfeervol in een erker maar bieden ook veel privacy door de lamellen op verschillende manieren te kantelen.

In de showroom of bij u thuis kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien.

Shutters in de badkamer

Shutters in de badkamer?

Speciaal voor in de badkamer levert House & Home Aqualine Shutters zodat u jarenlang in uw badkamer zorgeloos kunt genieten.

Aqualine Shutters zijn ook leverbaar voor afwijkende raampartijen.

Wij geven u graag advies aan huis of in onze showroom.

Shutters zijn prima toe te passen voor ronde ramen en schuine ramen. Zelfs voor getoogde ramen kunnen wij shutters maken.

Heeft u een rond, schuin of getoogd raam en zoekt u naar een mooie en functionele oplossing, dan zijn Shutters wellicht een goed idee.

Maak een afspraak in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en bespreken. Of maak een afspraak voor een bezoek bij aan huis.

Graag tot ziens!

Contact

Meer weten over onze collectie Shutters?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak in onze showroom.