Gratis advies voor uw Sunway raamdecoratie producten

Sunway raamdecoratie

De Sunway Exposure Store van House & Home toont u de totale Sunway collectie.

Sunway collectie

De Sunway raamdecoratie collectie

De raamdecoratie collectie van Sunway staat voor uitmuntende kwaliteit en design. De collectie omvat de volgende producten: rolgordijnen, Plissé en Duette shades, houten blinds, aluminium jaloezieën, Eclips (duo) rolgordijnen, paneelgordijnen, vouwgordijnen, vertikale lamellen, woodweave, parametre en odysee shades.

Alle producten worden op een overzichtelijke wijze gepresenteerd in onze Sunway Exposure Store. Ook alle bedieningsvormen van handmatig tot elektrisch kunt u in tal van toepassings mogelijkheden bekijken.

Laat u inspireren en informeren in onze Sunway Exposure Store.

De nieuwe rolgordijn collectie van Sunway

De nieuwe rolgordijn collectie van Sunway, heeft naast prachtige nieuwe rolgordijnstoffen leverbaar in transparante, lichtdoorlatende, verduisterende en technische stoffen, ook een heel nieuw en eigentijds uiterlijk gekregen door de vernieuwde steunen en onderprofielen.

Kortom, reden genoeg om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom. Wij zullen u graag informeren over alle mogelijkheden.

Sunway Aktie

Oktober woonmaand Aktie!

Tijdens de oktober woonmaand bij aankoop van 3 Sunway producten met een Somfy motor, 1 Tahoma Switch t.w.v € 199,00 cadeau

Deze aktie is geldig van 1 oktober tot 14 november 2021.

Ga voor meer informatie naar www.sunway.nl

Plissé en Duette Shades

Plissé en Duette shades van Sunway zijn leverbaar in heel veel kleuren en stofsoorten

De top-down en bottum-up variant bij plissé en duette shades zijn een slimme oplossing om zelf zoveel mogelijk naar buiten te kunnen kijken zonder zelf bekeken te worden.

Kom eens een kijkje nemen in onze Sunway Exposure Store voor alle mogelijkheden, graag tot ziens!

Contact

Meer weten over onze collectie Shutters?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak in onze showroom.