Gratis advies voor uw trapstoffering

Trapstoffering

Bij House&Home kunt u terecht voor de stoffering van uw trap.

Collectie trapstoffering

Voor de "stoffering" van uw trap kunt u bij House&Home onder andere terecht voor een gladde of een zachte stoffering.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom

Tapijt een logische keus

Als je kiest voor luxe dan is tapijt een weldaad aan je voeten. Zacht maar toch zo sterk dat het jarenlang op de trap mee kan. Tapijt is ook een weldaad voor je oren omdat het de accoustic dempt. Zo zie dat je geen concessies hoeft toe doen als het gaat om een luxe stoffering.

Kortom, reden genoeg om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom. Wij zullen u graag informeren over alle mogelijkheden.

Traploper van tapijt

Traploper?

Als je op zoek bent naar een traploper kun je bij House&Home terecht. House&Home legt de traploper ingenaaid en op treekussentjes op uw trap. Uiteraard monteren we ook de traproede. Een loper gemaakt van tapijt is ook mogelijk en geeft u nog meer keuze mogelijkheden.

Kom eens langs om de collectie te bekijken en te informeren naar alle mogelijkheden.

Tapijt op de trap

Wil eens iets anders dan een effen kleur en wil je je trap er meer uit laten springen. Kies dan voor de Bonaparte Vintage en Shades collectie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De kwaliteieten Vintage en Shades zijn kort polig in schitterende kleuren en structuren. Zo zie je dat practisch ook mooi kan zijn.

Kom u eens een kijkje nemen in onze showroom dan informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

Contact

Meer weten over onze collectie Shutters?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak in onze showroom.