Gratis advies voor uw vloer

Vloeren

Bij House&Home kunt u terecht voor de stoffering van uw trap.

Collectie trapstoffering

Voor de "stoffering" van uw trap kunt u bij House&Home onder andere terecht voor een gladde of een zachte stoffering.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom

PVC vloeren

Bij House&Home vindt u een uitgebreide collectie PVC-vloeren. Zeer scherp geprijsd en van de allerbeste merken zoals: Tarkett, Allura, TFD, Therdex, Mflor, en Beautiflor. Heel veel keus en leg mogenlijkheden. Ook voor uw appartement met de geschikte ondervloer kunt u een PVC vloer leggen zodat u aan 10db geluidreductie voldoet. PVC is tevens geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Kortom, reden genoeg om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom. Wij zullen u graag informeren over alle mogelijkheden.

Novilon VT-Wonen

Traploper?

Als je op zoek bent naar een traploper kun je bij House&Home terecht. House&Home legt de traploper ingenaaid en op treekussentjes op uw trap. Uiteraard monteren we ook de traproede. Tegenwoordig worden traplopers vaak op de trap geplakt, kan ook, maar een echte loper wordt niet verlijmd.

Kom eens langs om de collectie te bekijken en te informeren naar alle mogelijkheden.

Marmoleum vloeren

Zo lang de zon schijnt kunnen we Marmoleum maken. Marmoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals o.a lijnolie, natuurlijke pigmenten houtmeel en kalk. Met Marmoleum kiest u voor een CO2 neutrale vloer. Marmoleum is leverbaar in heel veel kleuren en geschikt voor vloerverwarming.

Kom u eens een kijkje nemen in onze showroom dan informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

Contact

Meer weten over onze Novilon collectie ?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak in onze showroom.