Gratis advies voor uw vloer

Vloeren

House & Home heeft een uitgebreide collectie vloeren voor u.

Collectie Vloeren

House&Home levert "harde en "zachte" vloeren. Onze harde/gladde vloeren collectie omvat o.a. Marmoleum, PVC-vloeren en Novilon. Onze "zachte" vloerbedekking collectie bestaat uit tapijt, en natuurtapijt zoals cocos, zeegras en sisal.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom

PVC vloeren

Bij House&Home vindt u een uitgebreide collectie PVC-vloeren. Zeer scherp geprijsd en van de allerbeste merken zoals: Tarkett, Allura, TFD, Therdex, Mflor, en Beautiflor. Heel veel keus en leg mogenlijkheden. Ook voor uw appartement met de geschikte ondervloer kunt u een PVC vloer leggen zodat u aan 10db geluidreductie voldoet. PVC is tevens geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Kortom, reden genoeg om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom. Wij zullen u graag informeren over alle mogelijkheden.

Novilon VT-Wonen

Wat is Novilon?

Novilon is een kunststof vloer met een heel hoog comfort gehalte als het gaat om geluidreductie, makkelijk in onderhoud en voetwarm. Novilon is leverbaar in tal van hout dessins maar ook in diverse kleuren betonlook.

Marmoleum vloeren

Zo lang de zon schijnt kunnen we Marmoleum maken. Marmoleum is gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals o.a lijnolie, natuurlijke pigmenten houtmeel en kalk. Met Marmoleum kiest u voor een CO2 neutrale vloer. Marmoleum is leverbaar in heel veel kleuren en geschikt voor vloerverwarming.

Kom u eens een kijkje nemen in onze showroom dan informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

Contact

Meer weten over onze collectie Shutters?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak in onze showroom.