Gratis advies over vloerkleden op maat

Vloerkleden-op-maat

House & Home heeft een uitgebreide collectie vloerkleden voor u.

Collectie Vloerkleden op maat

House&Home maakt uw vloerkleed exact op de maat die u wenst. Wij leveren deze op maat gemaakte vloerkleden in verschillende materialen en afwerking. Zo kunt u kiezen voor wol, sisal, zeegras, polyamide of de hele luxe 100% tencel garens zoals de Minotti karpetten maar dan voor een scherpere prijs. Ook vloerkleden in betonlook of uitgesproken dessins zijn in iedere gewenste maat leverbaar.

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom

Vloerkleden op maat

Uit de desso collectie Desso&Ex, Patterns, Denim, Marble en Mosaic Fresco kunt u uw nieuwe vloerkleed helemaal naar uw wens laten maken.

Kortom, reden genoeg om eens vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom. Wij zullen u graag informeren over alle mogelijkheden.

Vloerkleden en accoustic

Vloerkleden en accoustic?

Vloerkleden kunnen perfect geluid absorberen in een ruimte waar veel harde materialen zijn. Metname in de zitkamer, bij de bank of onder de eetkamertafel bewijst een kleed haar nut. Niet alleen als "geluiddemper" maar ook om de deceoratieve waarde en om losse elementen samen te voegen tot een geheel.

Wij leveren vloerkleden in alle gewenste afmetingen, structuren en kleuren.

Kom eens vrijblijvend kijken in onze showroom, graag tot ziens!

Vloerkleden op maat

Vloerkleden maken op in iedere gewenste maat van tapijt zodat u voor een maatwerk krijgt tegen een hele scherpe prijs.

Kom u eens een kijkje nemen in onze showroom dan informeren wij u graag over alle mogelijkheden.

Contact

Meer weten over onze collectie Shutters?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak in onze showroom.