Gordijnen laten maken Breda

Bij House&Home helpen we u graag bij het laten maken van gordijnen op maat in Breda.
Inspirerenchevron_right
Adviserenchevron_right
Creëren
Kom eens een kijkje nemen in onze showroom

Gordijnen laten maken in Breda

Wilt u gordijnen laten maken in Breda? Bij House&Home bieden wij u de mogelijkheid om gordijnen op maat te laten maken die perfect aansluiten bij uw behoeften. Gordijnen zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw interieur; ze vervullen ook essentiële functies zoals lichtfiltering en privacybescherming. Afhankelijk van de ruimte waarin ze komen te hangen, zoals de slaapkamer of woonkamer, kunnen de eisen voor deze functies variëren.

Zodra u een keuze heeft gemaakt voor het type gordijn dat aan uw wensen voldoet, is het belangrijk om de juiste ontwerp- en kleurkeuzes te maken. Deze moeten harmonieus aansluiten bij uw interieur. Maar het allerbelangrijkste bij het laten maken van gordijnen, is dat de afmetingen nauwkeurig zijn zodat ze perfect passen bij de ramen in uw huis.

Gordijnen op maat Breda

Op maat gemaakte gordijnen bieden een oplossing op maat voor uw specifieke behoeften thuis. Standaardmaten passen vaak net niet perfect, waardoor u te maken kunt krijgen met ongewenste kieren of stoffen die onhandig op de grond slepen. Met raambekleding op maat bent u echter verzekerd van een naadloze pasvorm. Dit levert niet alleen een strak en verzorgd uiterlijk op, maar optimaliseert ook de functionaliteit van de gordijnen. Ze kunnen bijvoorbeeld het licht beter reguleren door het precies genoeg te filteren of volledig te blokkeren, afhankelijk van uw behoeften. Gordijnen laten maken Breda kan bij House-Home, we helpen u graag met alle verschillende opties!

Openingstijden

MA Showroom gesloten.
DI Showroom gesloten.
WO Showroom gesloten i.v.m. vakantie periode
woensdag 21 augustus weer geopend.
DO Showroom gesloten i.v.m. vakantie periode
woensdag 21 augustus weer geopend.
VR Showroom gesloten i.v.m. vakantie periode
woensdag 21 augustus weer geopend.
ZA Showroom gesloten i.v.m. vakantie periode
woensdag 21 augustus weer geopend.
ZO Gesloten

Openingstijden

MA Showroom gesloten
DI Showroom gesloten
Advies aan huis op afspraak
WO Showroom geopend
Vrij en op afspraak van 10.00 – 17.00 uur
DO Showroom gesloten
Advies aan huis op afspraak
VR Showroom geopend
Vrij en op afspraak van 10.00 – 17.00 uur
ZA Showroom geopend
Vrij en op afspraak van 10.00 – 17.00 uur
ZO Gesloten

Afspraak maken

Ludo Kleij

Eigenaar

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Laten we uw woonwensen bespreken bij een kop koffie. Hiervoor bent u van harte welkom in mijn winkel op de Haagdijk te Breda of kom ik bij u thuis langs.

    Voorkeursmoment