Comfort en duurzaamheid in jouw huis

energiebesparende-gordijnen

Isolerende gordijnen

Een goed geïsoleerd huis is belangrijker dan ooit. Bij House&Home begrijpen we het belang van zowel stijlvolle als functionele interieurkeuzes. Daarom willen we je graag kennis laten maken met de isolerende gordijnen van onze partner De Ploeg. Deze gordijnen zijn niet alleen modieus, maar dragen ook bij aan energiebesparing en het verminderen van het gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Optimaliseer jouw energieverbruik

Moderne woningen worden vaak gekenmerkt door grote glaspartijen die een prachtig uitzicht bieden en overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. De ligging van je ramen in relatie tot de zon en de keuze van glastype spelen een cruciale rol in het energieverbruik van je huis. Maar laten we ook de rol van gordijnen niet vergeten. De gordijnen die je kiest, samen met het type raam en de eigenschappen van het gebruikte glas, hebben aanzienlijke invloed op de isolatiewaarden van je woning.

 

Met stijl je energiekosten verminderen

Het is een feit dat goed ontworpen isolerende gordijnen aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van warmteverlies via de ramen. Dit leidt tot een lagere vraag naar verwarmingsenergie, wat niet alleen je energiekosten verlaagt, maar ook je huis duurzamer maakt en de CO2-uitstoot vermindert. Bij House&Home begrijpen we hoe belangrijk het is om bewuste keuzes te maken die zowel het milieu als je portemonnee ten goede komen.

verduisterend-gordijn

Verduistering en isolatie in één

Heb je behoefte aan verduistering in combinatie met isolatie? De collectie van De Ploeg biedt een selectie verduisterende stoffen die niet alleen zonlicht buiten houden, maar ook een uitstekende isolatie bieden. Zelfs als je al dubbel glas hebt, zijn deze gordijnen een waardevolle aanvulling op jouw interieur. Kies uit gordijnen-opties zoals Solid, Comfort, Dimmer en Hidden FR, die stuk voor stuk bijdragen aan een beter geïsoleerde leefomgeving.

Creëer jouw comfortabele en duurzame thuis

Bij House&Home geloven we in de kracht van doordachte interieurkeuzes die zowel jouw comfort als de planeet ten goede komen. De isolerende gordijnen van De Ploeg bieden een slimme manier om energieverlies te minimaliseren en zo jouw ecologische voetafdruk te verkleinen. Ontdek de stijlvolle opties die passen bij jouw huis en levensstijl, en geniet van de voordelen van een comfortabel en duurzaam huis. Bekijk de collectie hier.

raambekleding-op-maat

Samen maken we er iets moois van!

Laat u inspireren en nodig mij uit. Ik kom een half uur vrijblijvend bij u langs en bekijk samen met u alle facetten om ook uw interieur tot een een succes te maken. Uiteraard wordt alles door ons met de grootste zorg gemeten en geplaatst.

Ludo Kleij

Eigenaar